När du ska spela på hästar finns det många fördelar med att göra det tillsammans med andra. Det blir dessutom en trevlig stund om du är på ett ställe där många spelar. Om du är nybörjare kan du dra mycket lärdom av att umgås med de som är bättre.

Trotting,Races,At,The,Hippodrome-horse,During,Harness,RaceAtt spela på hästar är spännande och underhållande. För att få ut mer av upplevelsen är det en bra idé att dela den tillsammans med likasinnade. Ett tips är att du tar med din spelintresserade vän till Cafe Brasco som är ett av Sveriges största och bästa ombud för Svenska spel och ATG. Det är en mycket hemtrevlig butik som har väldigt kunnig personal. Dessutom finns det en exklusiv lounge en våning ner där du i lugn och ro kan titta på trav. De erbjuder andelsspel varje dag. När du har någon att spela tillsammans med kan ni diskutera tillsammans och komma fram till bra beslut. Det kan vara lättare att ta beslut när du kan pratar med andra. Det är dessutom trevligt att umgås tillsammans på riktigt. Sedan är delad glädje dubbel glädje när ni vinner på spelet. Det är alltid kul att kunna dela en sådan upplevelse med någon annan.

Fördelar med att spela ihop med någon annan:

  • Du har någon att diskutera med.
  • Det blir en trevlig stund tillsammans.
  • Möjlighet att spela med mer pengar.

Spela med en tanke på långsiktighet

När du ska spela på hästar är första steget att förstå grunderna och hur du ska gå tillväga. Sedan ska du leta information för att kunna ta välgrundade beslut. Du kan alltid börja spela med små insatser i början tills du har lärt dig hur allt fungerar. Det finns alltid en risk att du förlorar dina satsade pengar och därför ska du spela medvetet, satsa inte mer pengar än du har råd att förlora. Att spela på hästar kan ta ett tag att lära dig därför ska du tänka långsiktigt när du börjar spela. Med tiden kommer du lättare att kunna bedöma hästarnas form och analysera statistik. Att lyssna på experter är väldigt lärorikt i början.