Är du den som spelar först och tänker sen eller den som gärna sitter tyst och funderar och sedan hugger till utan att någon förväntade sig det?

???????????????????????????????????????Hur vi spelar är otroligt olika från person till person och det är viktigt att känna till vår spelpersonlighet. Expressen har ett intressant test du kan göra för att se hur många olika personligheter du har, för ofta är det så att beroende på tillfälle och vilka vi är med och hur vi mår så lägger vi på oss olika typer av personligheter. Något vi måste göra för att kunna anpassa oss och må bra. Det handlar med andra ord om att överleva så bra som möjligt. Och att lägga på sig en bra spelpersonlighet kan vara skillnaden mellan en vinst och en förlust.

Bli grym online

Vad du först bör göra, innan du börjar experimentera med din personlighet är att lära dig de olika spelreglerna så du känner dig säkrare på hur du ska spela samt att finna bra casino bonus som gör att du får en bra utdelning om du är trogen en sajt och spelar bra. När du har grunderna är det tid för att börja fokusera på dig och hur du beter dig i din roll som pokerspelare. Vad som kan vara kul är att spela in dig själv för att sedan analysera ditt beteende och se hur du spelar. Vi lovar att du kommer bli förvånad över ditt eget beteende. Detta då vi människor lägger på oss olika tix som vi inte riktigt är medvetna om själva. Försök även att memorera hur du beter dig i olika situationer för att lära dig lägga band på dig själv och för att vara steget före dina spelare.