Nya Bond ska presenteras och under sommaren har spelbolagen bettingpooler på vem som står på tur att bli nästa agent 007 gått varma – trots att nuvarande skådespelare inte sagt upp sig från rollen och inte heller har producenterna sagt något annat.

”Spekulationerna om vem som blir den nya James Bond har påbörjats trots att varken den nuvarande Bond-skådespelaren Daniel Craig eller producenterna bekräftat att han ska sluta. Så sent som i januari avfärdade Craig rykten om att han avsagt sig rollen.” läs mer här.

bond-skyfallBetting går att göra såväl via ombud, i datorn eller via en casinoapp i mobilen, så vill man betta på vem som kan tänkas bli nästa Bond är detta fullt möjligt att göra. Men håll i åtanke att varken skådespelaren Daniel Craig eller producenterna bekräftat att han ska sluta som James Bond, som citatet ovan nämner. Inte heller är det någon annan som bekräftat rykten om att dessa ska ha fått erbjudande om rollen. Till exempel har skådespelaren Tom Hiddleston, som är topptippad att bli näste James Bond, flertalet gånger dementerat att han skulle fått ett erbjudande om rollen. Bland annat ska han ha sagt att så vitt han vet så är positionen inte ledig och att ingen pratat med honom om detta. Så varför har han favorittippats?

Därför tippar man på Tom Hiddleston

Anledningen till att bettingen dragit igång på allvar härrörs från att skådespelaren faktiskt setts på stan i London tillsammans med både Bond-regissören Sam Mendes och producenten Barbara Broccoli. Så att man dragit slutsatsen att detta skulle ha något med kommande filmer om Bond att göra är alltså inte helt oväntat – men än så länge nekar man alltså detta.